“It’s gonna be May”

Del:
Det er den tid på året hvor Timberlake deler sin årlige “It’s gonna be May”-post, og hvor Star Wars fans går i selvsving over vendingen...

Det er den tid på året hvor Timberlake deler sin årlige “It’s gonna be May”-post, og hvor Star Wars fans går i selvsving over vendingen “May the 4th be with you”.

For os markerer maj måned begyndelsen af festival sæsonen på en af landets nok vigtigste festivaler – nemlig Spot Festival i Aarhus.

Spot er hverken den største, længste eller ældste festival, men alligevel har den en helt særlig betydning for både de optrædende kunstnere, såvel som alle os bag kulissen. Det er på Spot Festival at danskerne – og resten af verden, for den sags skyld – er inviteret med til ilddåben af morgendagens superstjerner, som det for eksempel var tilfældet med The Raveonettes i 2002, MØ i 2012 og senest Scarlet Pleasure i 2015.

Spot er samtidig en af de festivaler, hvor det musikdedikerede publikum jagter lige den kunstner, eller lige den koncert, der går over i historien, og som fans vil referere til flere år efter. Hvis du er blandt dem, der forsøger at navigere dig igennem årets omfattende program og gætter på, hvem det mon “tager den” i år, får du her vores fire bedste bud: