Spring til indholdet

Stagebreakers

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Stagebreakers hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Stagebreakers
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Stagebreakers har igennem de sidste år slået sig fast som et af Danmarks allerbedste livebands og har blandt andet spillet med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Zididada, Peter AG, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Bandet leverer altid et professionelt sceneshow med stor vellyd, positiv energi og engagement.

Stagebreakers kan variere i størrelse fra 3-11 musikere alt afhængig af arrangementets behov. De kan eksempelvis hyres med blæsersektion, percussion og op til tre forsangere og korsangere. Orkestret har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker sikker håndtering af festens højdepunkt. Skal I arrangere musik til en firmafest eller lignende, er Stagebreakers det oplagte valg. Book Stagebreakers til jeres næste store fest og få en uforglemmelig aften.
Musikerne i Stagebreakers hører til blandt landets absolutte elite, og har spillet sammen i mange år. Bandet startede ud som kvartet men har over årene udvidet deres show, så orkestret kan stille med forskellige konstellationer alt efter arrangementets behov. Musikerne har stor erfaring med at spille på store scener i både ind- og udland, TV-shows og festivaler.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Stagebreakers.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Stagebreakers hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Stagebreakers

Send os en uforpligtende forespørgsel på Stagebreakers og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?