Spring til indholdet

Stephania Potalivo

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Stephania Potalivo hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Stephania Potalivo
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Allerede som otte-årig debuterede Stephania på det hvide lærred og har siden udviklet sig med lynets hast.

Med en bærende rolle og som del af holdet bag sitcom-serien SJIT Happens, vandt Stephania en Zulu award for ’Bedste skuespiller’, samt en Robert nominering i samme kategori. Senere kunne man se hende på TV2 Charlie i rollen som Gitte i deres helt nye tv-serie Mercur.

I 2017 debuterede hun som vært i programmet Voice Junior, hvor hendes smittende humør og dejlige smil hjalp børnene igennem den hårde sangkonkurrence. Stephanias positive indstilling og naturlige væsen, sammen med hendes kæmpe talent gør, at hun smelter de danske hjerter.

Man har for nylig kunne se hende folde sig ud i humoristiske parodier som holdkaptajn på Kanal5 i deres populære musikquiz Studie 5.

Heart Made management v. Line Breinholt: line@heartmademanagement.dk

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Stephania Potalivo hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Stephania Potalivo

Send os en uforpligtende forespørgsel på Stephania Potalivo og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Management