Stine Bramsen og Patrick Dorgan på scenen sammen

Del:
Det er en regnfuld efterårslørdag på Vesterbro i København. Der er ikke mange timer til, at Patrick Dorgan indtager spillestedet VEGAs store scene. Men i...

Det er en regnfuld efterårslørdag på Vesterbro i København. Der er ikke mange timer til, at Patrick Dorgan indtager spillestedet VEGAs store scene. Men i dag er en særlig aften, for han er ikke alene om at gøre sig klar i backstagelokalet. Ved siden af ham sidder Stine Bramsen. De to skal nemlig dele scenen sammen, for første gang nogensinde.

Med sig havde de en sang, som de havde skrevet sammen; den stormfulde popduet, ’Can’t Let It Go’, der er et musikalsk møde mellem to af landets allerstørste stemmer og samtidig to umiddelbart forskellige personligheder. Stine Bramsen fortæller: ”Men jeg fik hurtigt bekræftet, at vores forskelligheder, sjællænderen med sin rå, maskulinitet og den meget feminine side af mit jyske jeg, komplimenterer hinanden vildt godt. Jeg havde bare på fornemmelsen, at der ville ske noget magisk, hvis vi skrev en sang sammen.

Og Patrick Dorgan var da heller ikke længe om at gå med på idéen: ”Jeg har egentlig altid tænkt, at jeg ikke skulle lave nogle duetter. Men så skrev Stine til mig… Og så sagde jeg sgu ja!

Denne aften på VEGA fik det intetanende publikum urpremieren på ’Can’t Let It Go’. Og øjeblikket hvor de to sangere stod forenet på scenen, med en sang der handler om to mennesker, hvis kærlighed er langt fra hinanden, ødelagt og gennemsyret af løgne og jalousi, er blevet foreviget i videoen som er ude nu.