Spring til indholdet

Suspekt

Da Danmark blev Suspekt skete der noget rowdy på den danske musikscene. Deres lydbillede er intelligent og knivskarpt. Deres lyrik er hård, kontant – og beskidt. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har et fast greb om roden på det danske musiklandskab.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Suspekt hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Suspekt
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr), Andreas Bai Duelund (Bai-D) og produceren Rune Rask. Suspekt rider på en rankt bølge af liderlighed og inderlighed – og det har skabt alvorlig rygvind for de tre selvudnævnte proletarer. Allerede i 2015 modtog bandet intet mindre end fire statuetter til Danish Music Awards, bl.a. prisen for ’Årets navn’. Med adskillige studiealbums har Suspekt markeret sig som den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hiphop.

På scenen er der, hvad GAFFA tidligere har kaldt, respekt til Suspekt og respekt fra Suspekt. Temperaturen kommer hurtigt op, når Suspekt leverer topenergi og vilde sceneshows, som sætter sig i mindekartoteket og udfolder en vanvidsfest af dimensioner. Romerlys, flammekastere, gasblus – og måske en sort Mercedes Benz med et v-cylinderlignende fadølsanlæg som motor. Det er blot et udsnit af det velovervejede lir, som komplimenterer deres hårdslående energi. Deres lydbillede er intelligent og knivskarpt. Deres lyrik er kontant – og beskidt. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har med andre ord et fast greb om roden på det danske musiklandskab.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Suspekt.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Suspekt hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Suspekt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Suspekt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?