Spring til indholdet

Suspekt

Med syv studiealbums i ryggen har Suspekt markeret sig som den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hip hop.

Send forespørgsel Se turplan for Suspekt

Derfor skal du booke Suspekt hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Suspekt
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Suspekt Send forespørgsel

I 2015 blev blev rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik igennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”. En hæder som bandet ikke tager for givet.

Emil Simonsen forklarer: Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne.

I 2017 spillede Suspekt hele tre udsolgte koncerter på nogle af Danmarks største spillesteder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og København, og  i 2020 drager trioen på deres største arenaturné nogensinde.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Suspekt.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Suspekt hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Suspekt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Suspekt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?