Tessa

Tessa udgiver hårdeste freestyle til dato

Del:
“Tessa er det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år“ Sådan lyder ordene fra Orgi-E (Suspekt) om det nye urban-stjerneskud Tessa, der...

“Tessa er det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år“

Sådan lyder ordene fra Orgi-E (Suspekt) om det nye urban-stjerneskud Tessa, der på rekordtid har taget hele danmark med storm. For få måneder siden lagde Tessa et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgi-E fra suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard.

Alt ved Tessa’s karriere er i raketfart fremad; Med sin nyeste single Ben landede Tessa på forsiden af New Music Friday på Spotify, har på 20 dage streamet mere end en million gange på Spotify og peaket som #4 på den danske top 50 hitliste.

I mandags delte tessa så endnu en freestyle på hendes Instagram: Fuck Dem Freestyle tager Tessa Danmark med bukserne nede på en vanlig tirsdag – og udgiver sin første freestyle officielt gennem accounts. Tracket på lige knap et minut er kompromisløst og teknisk overlegent – og beviser for alvor at Tessa er én af Danmarks dygtigste raptalenter. Tracket er strippet for seksuelle referencer og serverer en lyrisk lussing til alle der forsøger at holde Tessa nede.

Med 5 mio streams på de tre første singler og 74.000 følgere på instagram, er Tessa et af de mest boblende navne på den danske scene.

DR udkom for nylig med en short doc. om Tessa & hendes seneste nummer Ben. Kom tættere på Tessa I videoen som, siden release, er blevet den mest likede video i formatet med snart 800.000 visninger. Se den her.