Spring til indholdet

Tessa

Tessa er rullet tungt ind på airplay, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelige artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki.

Send forespørgsel Se turplan for Tessa

Derfor skal du booke Tessa hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for Tessa
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Tessa Send forespørgsel

I juni 2019 lagde Tessa et par freestyle-videoer på Instagram, hvilket resulterede i et nationalt meltdown. Kort efter Instagram-videoerne udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestyle-videoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. ’Det vildeste, der sket i dansk rap i ti år,’ lyder ordene fra Orgie-E, den selvudnævnte proletar fra Suspekt. Hendes sange er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime både seksualitet, temperament og store følelser – uden nogen form for censur. Hun lægger ingen fingre imellem og ligeledes giver hun ærligt svar på tiltale. Tessas teknik er forfriskende og knivskarp , dygtig til at levere linjer og punchlines med knugende overskud. En cocktail som får frit løb på scenen, hvor hun lægger sig overhalingssporet med oprigtig spilleglæde, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd.

Hun er allerede garant for 20 millioner streams på Spotify, +100.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Tessa.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Tessa hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Tessa

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tessa og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Tessa - Tour 2020

 • 2 arrangementer
 • 18. dec.-19. dec. 2020
 • Udsolgt

 1. Tessa - Tour 2020
  Fredag d. 18. december 2020 kl. 20:00 Fredag d. 18. december 2020
  TRAIN
  Aarhus Denmark
 2. Tessa - Tour 2020
  Lørdag d. 19. december 2020 kl. 20:00 Lørdag d. 19. december 2020
  VEGA
  København Denmark