Spring til indholdet

Tessa

Tessa

I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgie-E fra suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Kort efter Instagram-videoerne udgav Tessa debutsinglen “Snakker For Meget”, der er akkurat ligeså beskidt, ægte og overlegen som freestyle-videoerne. Og der er heldigvis meget mere på vej fra samme skuffe.

Med over fem millioner streams på de tre første singler, +70.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions og anerkendelse fra en lang række danske og nordiske artister, er Tessas karriere i raketfart fremad. Og med den tredje singleudgivelse ‘Ben’ holder hun kadencen.

Ben er et kompromisløst og teknisk rap-anthem med en produktion der nikker til 00’ernes store stjerne (50 cent, Eve m.fl.). Hooket og begrebet ‘ben’ er Tessa’s eget udtryk for at være benhård – en fighter med fokus på sin mission og egne mål – og skal gerne inspirere lytteren til selv samme.

Kort fortalt: Tessa er kun lige begyndt, men lægger sig allerede i selen til at blive den vigtigste kvindelig urban-artist i Danmark.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for Tessa.