Spring til indholdet

The Hitmen

The Hitmen består som grundstamme af 5 musikere - alle med mere en 15 års erfaring og en brændende passion for det veludførte show.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke The Hitmen hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for The Hitmen
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Oftest optræder de i et set up på 8 mand, der inkluderer både sangerinde og blæsere. De er den rigtige partner, når der ønskes et særegent indslag til festen. De sammensætter unikke shows, der bl.a. byder på temaer som fx 80’er, 90’er, Rock ’N’ Roll, Soul, nye pophits og backing af gæstesolister som fx Gloria Gaynor, Medina, Peter A.G, Mads Langer, Christopher, Stine Bramsen m.fl. Listen er lang.

The Hitmen spiller både de allernyeste hits og tidløse klassikere. Fællesnævneren er et knivskarpt fokus på det fyldte dansegulv og det energiske og veltilrettelagte sceneshow.

Copenhagen Music – Officielt booking bureau for The Hitman.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book The Hitmen hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på The Hitmen

Send os en uforpligtende forespørgsel på The Hitmen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?