Spring til indholdet

Thor Farlov

Thor Farlov har taget et skridt som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Han har allerede en hæsblæsende rejse i bagagen, og nu træder han frem i eget navn, introducerende et univers af velproduceret pop.

Send forespørgsel Se turplan for Thor Farlov

Derfor skal du booke Thor Farlov hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Thor Farlov
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for Thor Farlov Send forespørgsel

For Thor Farlov og Anthon Edwards, tilsammen kender du dem som Citybois, har de seneste fem år været en lang og hæsblæsende rejse ind på den danske musikscene. Nu har Thor taget et skridt, som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Der er god grund til at lytte godt efter på hans første album ’Nye Minder’, hvor Jens-Ole McCoy (kendt fra Ukendt Kunstner og collabs med Kesi, Gilli, Noah Carter m.fl.) agerer producer. Traptrommer, bouncende underlæg og et strejf af hiphoppede noter former et lydbillede som viser, at den unge artist mener det for alvor.

Thor Farlov har med andre ord støbt fundamentet for en selvbetitlet vej, som utvivlsomt bliver rigtig sjov at køre på. Han er klar til at indtage landets scener og airplay med kendetegnende god stil, topenergi og velproducerede tracks. Enjoy the ride.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Thor Farlov.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 23 36 00 11 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Thor Farlov hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 23 36 00 11 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Thor Farlov

Send os en uforpligtende forespørgsel på Thor Farlov og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Thor Farlov - Live 2021

Thor Farlov har taget et skridt som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Med en hæsblæsende rejse i bagagen træder han frem i eget navn, introducerende et univers af velproduceret pop.

  1. Thor Farlov - Live 2021
    Fredag d. 19. marts 2021 kl. 20:00 Fredag d. 19. marts 2021
    Store Vega
    København Denmark