Spring til indholdet

Tobias Albert

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Tobias Albert hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Tobias Albert
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

Tobias Albert markerede sig for første gang i 2016, da han vandt en konkurrence om at komme på scenen med Mads Langer til Grøn Koncert. Året efter indsendte Tobias Albert sin første single Posing Like a Model til Karrierekanonen, med målet om at blive udvalgt til Ugens Kanon og måske endda blive udvalgt blandt de 12 finalister, der ville få lov at optræde på Spot Festival. Godt seks måneder senere står Tobias Albert som vinder af Karrierekanonen 2018.

Posing Like a Model er komponeret på guitaren og ved hjælp af en loop-pedal, hvilket er det setup Tobias Albert foretrækker, både når han skaber musik og optræder live og dette bærer produktionen også præg af.

Med mere end en kvart million streams på Spotify og 3,7 millioner views på Youtube, lader det kun til at gå i én retning for det unge stjerneskud.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Tobias Albert.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Tobias Albert hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Tobias Albert

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tobias Albert og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?