Spring til indholdet

TopGunn

topgunn

I 2013 fik danskerne øjnene op for TopGunn, da han bragede ind på hitlisterne med kæmpehittet “Tilbud”. Samme år udgav den unge rapper sit debutalbum “21”, og med ét var navnet TopGunn ikke længere associeret Tom Cruise og jægerpiloter, men med dansksproget rap fra øverste hylde.

Fem år efter debuten er Topgunn nu tilbage med sit tredje studiealbum ”1991”, som indeholder features fra en række af tidens varmeste artister. Blandt andre Fouli, Benjamin Hav (Benal), Lord Siva og Citybois. Albummet varierer fra ballader om forliste forhold, som førstesinglen ”Undskyld Jeg Ringer”, til hårdtslående bangers pakket med punchlines, som album-åbneren ”Detaljen”. Det er TopGunn i storform, der slår sig fast som en af de skarpeste sangere i Danmark.

Som liveartist har Topgunn altid været garant for at levere en festligt og hittet spækket koncert, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet. Og med albummet “1991” er det meget som tyder på, at setlisten må pakkes endnu tættere, hvis der skal være plads til alle hitsinglerne.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for TopGunn