Spring til indholdet

TopGunn

I 2013 fik danskerne øjnene op for TopGunn, da han bragede ind på hitlisterne med kæmpehittet "Tilbud". Samme år udgav den unge rapper sit debutalbum "21", og med ét var navnet TopGunn ikke længere associeret Tom Cruise og jægerpiloter, men med dansksproget rap fra øverste hylde.

Send forespørgsel Se turplan for TopGunn

Derfor skal du booke TopGunn hos os

 • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
 • Eksklusivt bureau for TopGunn
 • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Se turplan for TopGunn Send forespørgsel

Fem år efter debuten er Topgunn nu tilbage med sit tredje studiealbum ”1991”, som indeholder features fra en række af tidens varmeste artister. Blandt andre Fouli, Benjamin Hav (Benal), Lord Siva og Citybois. Albummet varierer fra ballader om forliste forhold, som førstesinglen ”Undskyld Jeg Ringer”, til hårdtslående bangers pakket med punchlines, som album-åbneren ”Detaljen”. Det er TopGunn i storform, der slår sig fast som en af de skarpeste sangere i Danmark.

Som liveartist har Topgunn altid været garant for at levere en festligt og hittet spækket koncert, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet. Og med albummet “1991” er det meget som tyder på, at setlisten må pakkes endnu tættere, hvis der skal være plads til alle hitsinglerne.

Copenhagen MusicOfficielt bookingbureau for TopGunn

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book TopGunn hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på TopGunn

Send os en uforpligtende forespørgsel på TopGunn og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

TopGunn - Forum Black Box

 • 1 arrangementer
 • 23. jan.-23. jan. 2021
 • Ledige billetter

Den populære danske rapper og hitliste-darling TopGunn annoncerer sit største soloshow til dato med en koncert i Forum Black Box lørdag 23. januar.

 1. TopGunn - Forum Black Box
  Lørdag d. 23. januar 2021 kl. 20:00 Lørdag d. 23. januar 2021
  Forum Black Box
  København Denmark