TV-2

Danmarks lykkeligste band annoncerer 40 års jubilæumsturné

Del:
Danmarks folkekære band TV-2 kan i 2020/21 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og løfter sløret for en unik 40-års jubilæumstour....

Danmarks folkekære band TV-2 kan i 2020/21 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og løfter sløret for en unik 40-års jubilæumstour. Publikum kan glæde sig til at opleve og genopleve de danske ørehængere. Om den kommende jubilæumsturné fortæller Steffen Brandt, forsanger i TV-2:

Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt.

Vi skal holde en fest og hylde fælleskabet, og vi vil ikke have det mindste imod, hvis koncerterne giver anledning til, at publikum skulle finde på at synge med. Vi står gerne på mål for sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Tv-2 tilhører nu de sjældenheder i dansk musik, der har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år – siden bandets begyndelse i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas).

Billetsalget til TV-2’s 40-års jubilæumsturné starter tirsdag den 4. februar kl. 10.00 og kan købes her: gig.to/TV2

Læs mere om TV-2