Spring til indholdet

Veronica Maggio

Veronica Maggio er fantastisk på en scene, hvor hun leverer boblende popmusik sunget på sit svenske modersmål. Med et stærkt bagkatalog kan publikum glæde sig til superhits som “Jag kommer”, “Hela huset” og ”Måndagsbarn” samt en liveoptræden, der er blevet kaldt ”bedst i Sverige” og ”popstjerne til fingerspidserne”.

Send forespørgsel

Derfor skal du booke Veronica Maggio hos os

  • Vi er Danmarks største og mest veletablerede musikbureau
  • Eksklusivt bureau for Veronica Maggio
  • Vi håndterer alt fra booking til afvikling af dit arrangement
Send forespørgsel

På den anden side af sundet kalder de hende ”Sveriges Popdrottning” – og med god grund. For siden albumdebuten i 2006 har den blonde, bramfri og charmerende sangerinde fra Uppsala solgt mere end 250.000 albums, modtaget Grammisar og Rockbjörnar på stribe og hittet med sine poetiske poplåtar i hele Skandinavien.

Og så er hun tilmed den mest streamede sangerinde i Spotify’s hjemland med flere hundrede millioner af streams på tværs af kataloget.

Copenhagen Music – Officielt bookingbureau for Veronica Maggio.

Prisen afhænger af arrangementets omfang, og aftales med en af vores dygtige agenter. Ring til os på +45 60 67 58 50 , hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.
Book Veronica Maggio hos Copenhagen Music ved at ringe til os på +45 60 67 58 50 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi hjælper dig igennem processen, fra uforpligtende samtale til professionel produktion.

Forespørg på Veronica Maggio

Send os en uforpligtende forespørgsel på Veronica Maggio og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?