wiinston

WIINSTON sender os ind i foråret med en højenergisk ny single

Del:
Den danske RnB pop-duo udfordrer sig selv og sender med den højenergiske, nye single, ’Time’, 00’er guitar-punk-poppen tilbage i æteren og helt ind i foråret! På bare to år har danske WIINSTON udgivet to...

Den danske RnB pop-duo udfordrer sig selv og sender med den højenergiske, nye single, ’Time’, 00’er guitar-punk-poppen tilbage i æteren og helt ind i foråret!

På bare to år har danske WIINSTON udgivet to ambitiøse albumprojekter (’MIDNIGHT ROCKET’ fra 2018 og ’JELLYFISH’ fra 2019). Og med spontanitet som en nærmest utømmelig energikilde og med målet om at udfordre sig selv – og ikke mindst sine fans – har WIINSTON været i konstant musikalsk bevægelse uden at miste duoens oprindelige DNA. Nu gør sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas det igen.

Der er nemlig tale om et markant genreskifte på WIINSTON’s nye single, ’Time’. Det seriøst medrivende udspil stormer mod foråret med tempoet helt i top og guitarriffs, der ville få 00’er punkdrengene i Blink-182 og Sum41 til at spidse ører.

”Vi stod pludselig og toplinede på noget, der mindede os om de der udødelige guitarriffs, der holder selv den værste 20 år gamle amerikanske high school B-film oven vande. Der opstod et fucked up, men fantastisk paradox mellem vores rødder i RnB og hiphop og et smadret punk-pop-track,” fortæller Daniel og Alfred, som har indspillet ’Time’ i samarbejde med den dansk-britiske duo, RoseGold.

WIINSTON blev dannet i 2017 og fik med deres internationale lyd og visuelle æstetik hurtigt hul igennem til udenlandske tastemakers og pladeselskaber. Daniel Richards og Alfred Thomas debuterede dog først som live act på sidste års SPOT Festival i Aarhus til 5 stjerner i GAFFA under overskriften: ”Imponerende debutkoncert med internationalt potentiale.”

Sangene fra debutalbummet, ’MIDNIGHT ROCKET’, har rundet 14 millioner streams, singlen ’Angelina’ var P3’s Uundgåelige og videoen til ’mio’ har rundet 8 millioner views. I december måned gav WIINSTON koncert på Hotel Cecil i København – et show, der blev udsolgt på under en uge. – og udgivelsen af ’Time’ følges – efter planen – op af WIINSTON’s, til dato, største show på VEGA den 4. september.