wiinston

Wiinston klar til at indtage Vega

Del:
Det er gået stærkt for de to barndomsvenner, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, siden de i 2017 begyndte at lave musik sammen. Duoen...

Det er gået stærkt for de to barndomsvenner, sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas, siden de i 2017 begyndte at lave musik sammen. Duoen fik hurtigt opmærksomhed fra udlandet med singlerne ’Canada’ og ’Mio’, blev signet af den legendariske A&R, Nate Albert (The Weeknd, Maggie Rogers mfl.) og opnåede anerkendelse fra flere prominente internationale musikblogs.

Wiinston debuterede som liveband med en femstjernet koncert på sidste års Spot Festival, og samme år spillede de deres debut headline koncert for et totalt pakket Hotel Cecil i København. Nu kan Wiinston’s fans se frem til den eftertragtede duos koncert på lille VEGA til maj.

Den danske r’n’b-duo udgav tidligere på året deres andet album, ’Jellyfish’, der kom blot et halvt år efter debutalbummet, ’Midnight Rocket’. Deres lydunivers er sårbart og ærligt, hvilket underbygges af en cinematisk dimension, som får frit løb på den tilhørende kortfilm, der visualiserer ’Jellyfish’ i en filmisk fortælling.

Det musikalske projekt blev kickstartet i 2017 og lige siden har de to musikere udsendt cinematiske popbangers, der emmer af stemningsfuld R&B og hiphop, indsvøbt i en æstetisk og gennemtænkt visuel ramme.

Læs mere om Wiinston her